„Dragostea: strop al cerului picurat in inimile noastre”


Dragostea..cel mai mare mister al omenirii, fara de care nu putem exista, cel mai pur si mai frumos sentiment din viata unui om. Fara dragoste, tuturor ne-ar fi frica de viata. Este ceva extraordinar sa oferi dragoste, dar este ceva divin ca si tu sa primesti dragoste. Fara dragoste, nu ar exista acele clipe de neuitat, acelea in care doua suflete „vorbesc” intr-o limba pe care numai ei o pot intelege.

Multi zic despre gelozie ca nu este o dovada a iubirii, ca inseamna lipsa de incredere. Eu nu cred asta. In lumea asta toti au fost si sunt mai mult sau mai putin gelosi. Daca esti indragostit, cu adevarat indragostit desigur simti nevoia sa izolezi acea fiinta in a carei inima ai vrea sa fii tu si numai tu.
Nu stiu care este motivul pentru care scriu aceste lucuri, probabil mi le scriu doar mie pentru ca nu cred ca o sa stea cineva sa-mi citeasca gandurile. Dar simt nevoia de a pune pe „hartie” ceea ce simt eu acum.  Cu siguranta, cuvintele nu pot insemna indeajuns de bine ceea ce simt. A iubi este ceva atat de simplu si in acelasi timp atat de complicat.  De ce o facem cu totii? Nu stiu.  De aceea, iti marturisesc sincer: Te iubesc!

„Toate zilele sunt nopti pana te vad,  iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez” – William Shakespeare

Reclame

Un gând despre ”„Dragostea: strop al cerului picurat in inimile noastre”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s